fbpx

WINNAARS Nioh 2-hoodie

Om de recente release te vieren van The Nioh Collection mogen wij een aantal van onze bezoekers blij maken met een super coole Nioh 2-hoodie.

UPDATE: de winnaars hun hoodie werd verstuurd per post op 25 februari.

CB uit Lier, EA uit Roeselare, FR uit Mechelen en EC uit Kortrijk mogen dus eerstdaags deze hoodie in hun bus verwachten.

Nioh brak vier jaar geleden potten als één van de eerste succesvolle soulslikes niet van de hand van From Software. Vorig jaar deed developer Ninja Theory (van Ninja Gaiden-faam, voor de iets oudere gamers) dat met Nioh 2 nog eens vlotjes over.

Onze reviewer zijn conclusie was dan ook meer dan logisch: Zit je in hetzelfde bootje als ik en ervaar je deze pareltjes voor de eerste keer? Dan is deze The Nioh Collection een no-brainer. 4K graphics, 60 FPS en de optie om in 120 FPS te spelen? Honderden uren aan content? Yes, yes, dubbel yes! Wie de games al op PS4 speelde, kan misschien beter wachten tot hij wat afgeprijsd is. Dankzij cross-saves support, hoef je dan zelfs niet opnieuw te beginnen.

De fans hoeven we alvast niet meer te overtuigen dat deze Nioh Collection spek naar hun bek is. Om die fans extra te verwennen, hebben we hier een aantal Nioh 2-hoodies liggen die we wegschenken.

Hoe kan je meedoen? Geef het antwoord op de wedstrijdvraag hieronder, raad hoeveel inzendingen we ontvangen bij afloop van de wedstrijd volgende week donderdag 25 februari om 14u00 en stuur dit alles, samen met je adresgegevens (zodat we je prijs kunnen opsturen), naar wedstrijd@pragalicious.com Zet in de hoofding ook even “Nioh 2-hoodie”.

Wedstrijdvraag: Welke score kreeg de Nioh Collection op Pragalicious.com?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “WINNAARS Nioh 2-hoodie

Reacties zijn gesloten.

%d