fbpx

PUBG: New State, de futuristische sequel op PUBG Mobile, komt nog dit jaar

PUBG Battlegrounds

Er zijn heel wat battle royale-games out there, en sommige daarvan zijn zelfs speelbaar op mobiele toestellen. Een van die games, namelijk PUBG Mobile, krijgt nog dit jaar een sequel.

Deze opvolger, die later dit jaar verschijnt op Google Play en iOS, gaat door het leven als PUBG: New State. De game neemt ons mee naar een futuristische setting in het jaar 2051. Het spel bevat een nieuwe 8 × 8-kaart genaamd Troi en geheel nieuwe locaties om te verkennen.

In overeenstemming met het futuristische thema, implementeert New State een aantal nieuwe mechanics en introduceert het ook een aantal gadgets die nieuw zijn voor PUBG.

In de aankondigingstrailer zien we onder andere deployable cover, door drones geleverde loot, Tron-achtige fietsen en andere futuristisch ogende voertuigen. PUBG Studio zegt dat de nieuwe wapensets wapens zullen ‘transformeren’ wanneer ze worden opgepakt, waardoor de prestaties van een wapen, de vuurmodus en het uiterlijk worden aangepast.

Zelf spelen we die games liever op pc of console, maar het ziet er verdorie niet slecht uit als je het ons vraagt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: