fbpx

Cyberpunk 2077-patch 1.2 uitgesteld tot tweede helft maart

Cyberpunk 2077

Een nieuwe dag, een nieuwe teleurstelling voor Cyberpunk 2077-spelers, zo lijkt het wel. CD Projekt Red laat via Twitter weten dat de tweede grote patch op de 2021 roadmap uitgesteld wordt.

Redenen genoeg voor de Poolse ontwikkelaar om patch 1.2 op te schuiven naar een latere datum. Op de eerste plaats staat natuurlijk de cyberaanval op de IT infrastructuren van CD Project en de broncode voor Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 die via deze weg vergaard zou zijn. Daarnaast wordt er gezegd dat veel medewerkers niet met de VPN van de studio konden verbinden tijdens het thuiswerk, wat hen buitensluit van alle cruciale bestanden om aan de game te werken.

CD Projekt wijst echter ook naar een ander aspect dat voor de nodige vertraging zorgt: de scope van de patch. Op het Twitter-kanaal van Cyberpunk 2077 geven de makers aan dat deze update een pak ambitieuzer is dan voorbije patches. Het zou gaan om een hoop kwaliteitsupgrades, alsook de nodige fixes om het spel meer speelbaar te maken.

Conclusie is dat de patch uitgesteld wordt naar de tweede helft van maart. Eerst werd verwacht dat in die periode de derde grote patch voor de game uitgebracht zou worden, die uiteindelijk de consoleversies helemaal op punt zou moeten zetten. Wanneer deze derde grote update zal volgen, is nog niet geweten.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: