fbpx

Mattel en Milestone kondigen Hot Wheels Unleashed officieel aan

Een poosje geleden dook reeds het gerucht op dat de Italiaanse ontwikkelaar Milestone bezig zou zijn aan een game genaamd Hot Wheels Unleashed. Vandaag kondigt de studio de game officieel aan met een trailer.

Hot Wheels Unleashed wordt een gloednieuwe, arcade-stijl race-game, en verschijnt op 30 september 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Hot Wheels Unleashed laat spelers racen met de auto’s waar we als kind mee speelden. De game biedt spectaculaire races, een uitgebreide keuze aan Hot Wheels-voertuigen met verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus, de mogelijkheid om auto’s aan te passen met verschillende skins, en adembenemende tracks op alledaagse locaties, inclusief speciale baanstukken en interactieve items.

De game bevat ook een Track Editor waarmee spelers tracks in elke game-omgeving kunnen maken, om deze vervolgens te delen met de community van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: