fbpx

Nieuwe gameplay-beelden voor Knockout City

Ook Knockout City passeerde de revue in Sony’s State of Play. De trefbalgame is een gewaagd concept, maar het alles begint stilaan vorm te krijgen. De gameplaytrailer die we te zien kregen, toont alvast aan dat ze goed bezig zijn bij Velan Studios.

Op vlak van Sony-consoles is er voorlopig enkel sprake van een PlayStation 4-versie. In onderstaande video krijgen we enkele sleutelconcepten te zien zoals de 3v3 KO-modus, de sniperball en de knotsgekke skins (heb je die engelenvleugels gespot?!). De game wordt halfweg mei verwacht op PlayStation 4, Xbox One, pc, Nintendo Switch en zal cross-play ondersteunen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: