fbpx

Speel Rainbow Six Siege – Crimson Heist nu gratis tot 25 maart

Crimson Heist, het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle beschikbare platformen. Om dit alles extra in de verf te zetten kan je de game en het nieuwe seizoen gratis spelen van 18 tot en met 25 maart.

Het nieuwe seizoen brengt een nieuwe aanvaller, Flores uit Argentinië, naar de game en introduceert onder andere een opnieuw ontworpen versie van de map Border en de Gonne-6, een nieuw secundair wapen.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Rainbow Six Siege bevat de Premium Battle Pass de nieuwe Operator. Bezitters van de Premium Battle Pass kunnen meteen aan de slag met Flores en alle overige spelers ontgrendelen Flores vanaf 30 maart met Renown of R6 Credits.

Spelers genieten tot 25 mei van de nieuwe gratis en Premium Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 1.200 R6 Credits, met 100 tiers aan unieke beloningen om vrij te spelen.

In Crimson Heist ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Flores, de nieuwe aanvaller uit Argentinië, is uitgerust met de RCE – Ratero Charge gadget waarmee hij een bestuurbaar explosief inzet en het vervolgens door de map heen kan rijden voor een beperkte tijd. Aan het einde van de timer (of eerder als Flores daarvoor kiest), bewapent het apparaat zichzelf, wordt het kogelvrij en begint er een korte ontstekings-timer. Aan het einde van de ontsteking ontstaat er een krachtige explosie.

Flores is ook uitgerust met een AR33 of een SR-25 als primair wapen en een GSH-18 als secundair wapen. Naast de nieuwe Operator krijgen spelers toegang tot een opnieuw ontworpen versie van de map Border, met een binnenbalkon dat East staircase verbindt met de Break room.

Verder is de badkamer uitgebreid om deze te verbinden met de Tellers. Spelers bevinden zich in een nieuwe uitdagende omgeving met tal van geblokkeerde ingangen, een verminderd aantal vernietigbare muren en een extra buitentrap.

Crimson Heist brengt nog tal van andere nieuwigheden met zich mee, waaronder:

• Gonne-6
• Match Replay Beta
• Opnieuw ontworpen newcomer playlist
• Verhoogd bewustzijn van drones
• Uitgeschakelde status voor elektronische gadgets
• Prijsverlaging Operators
• Seizoensgebonden wapenskins

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: