fbpx

Marvel Studios komt met officiële trailer voor Loki

Loki

Wat ben ik blij dat ik een Disney Plus-abonnement heb dezer dagen. Marvel en Disney hebben immers heel wat in petto voor de fans van Star Wars en het Marvel-universum. De volgende in het rijtje die mag schitteren is Loki.

Na WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Black Widow is het nu dus de beurt aan Loki om zijn plaats in het zonnetje te krijgen.

Tom Hiddleston kruipt terug in de huid van Thor’s valse jongere en steeds misleidende broer Loki. Loki werd gevangengenomen door de Time Variance Authority (a.k.a. TVA) omdat hij de enige is die alle breuken in de tijdlijnen, veroorzaakt door de Tesseract tijdens de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, kan repareren.

Loki is vanaf 11 juni te zien op Disney Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: