fbpx

Diablo II Resurrected 4K-gameplay video’s zien er geweldig uit

Momenteel loopt de technische alfa van Diablo II Resurrected en net als jullie zijn ook wij razend benieuwd naar hoe deze remake eruitziet en speelt.

Wij zijn immers grote Diablo-fans die in afwachting van de release van nummer 4 zeker nog eens het verleden willen induiken met Diablo II Resurrected.

Op het net zwerven al flink wat gameplay video’s en vergelijkingsvideo’s rond die laten zien hoe geweldig de game er toch uitziet in zijn nieuwe duivelse 4K-jasje.

Ik heb er alleszins al veel zin in om met mijn Barbarian menig demon en duivel de kop in te hakken. Bring it on Blizzard, my body is ready!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: