fbpx

NBA 2K21 Arcade Edition is nu beschikbaar op Apple Arcade

2K heeft aangekondigd dat de NBA 2K21 Arcade Edition nu beschikbaar is op Apple Arcade. Deze editie zorgt voor een geheel nieuwe basketbalsimulatiegame-ervaring op Apple’s videogame subscription service, beschikbaar op iPhone, iPad, Apple TV en Mac-apparaten.

NBA 2K21 Arcade Edition werd ontwikkeld op een graphics engine die zorgt voor een veel betere gameplay resolutie op Apple-toestellen, en aanzienlijk verbeterde visuals, AI en animaties.

Zo kan je aan de slag in verschillende spelmodi:

  • Speel 5-tegen-5 basketbal met het nieuwste NBA-roster van het seizoen van 2020-2021 in Arena Quick Match;
  • Ervaar fast-paced, over-the-top games op street courts in Blacktop Quick Match;
  • Vergezel een vriend in Online Multiplayer om via het Game Center cross-platform te spelen;
  • Word zelf een NBA Legend in MyCAREER en ontdek uren aan persoonlijke verhaallijnen en vooruitgang.

Ga helemaal op in de game met strakke controls, soepele camerabewegingen en realistische spelersattributen zoals ball-handling, snelheid, shooting en verdediging. Weet trouwens dat je ook je Xbox- of PS Dualshock-controller op ieder Apple-apparaat kan aansluiten voor een betere besturing.

Opgelet: Om NBA 2K21 Arcade Edition te kunnen spelen moet je je abonneren voor Apple Arcade via Apple TV of op een iPhone, iPad, of Mac-apparaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: