fbpx

Nieuwe Neo: The World Ends with You-trailer bevestigt release op 27 juli

Keanu Reeves, Neo uit The Matrix-saga mag dan wel de bekendste Neo op deze aardbol zijn, dat wil niet zeggen dat hij alleen is. Eentje daarvan is een videogame genaamd Neo: The World Ends With You en daarvan kennen we nu de releasedatum.

Square-Enix kondigt immers aan dat hun action-JRPG Neo: The World Ends with You op 27 juli 2021 verschijnt op PlayStation 4 en Nintendo Switch. Later deze zomer verschijnt er dan nog een pc-versie via de Epic Games Store.

In het langverwachte vervolg op de RPG-klassieker The World Ends with You verkent de held Rindo het hart van Tokio om de mysteriën te ontrafelen achter de sinistere “Reapers’ Game,” een dodelijk spel waaraan hij gedwongen deel moet nemen.

De nieuwe trailer die verscheen toont een introductie van de nieuwe personages, een levendig en modieus uitrustingssysteem, het stijlvolle combat-systeem en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: