fbpx

Het veelbelovende The Day Before krijgt eerste officiële gameplay trailer

Wow, dat lijkt wel een kopie van The Division, was het eerste waar we aan dachten bij het zien van deze eerste gameplay beelden van The Day Before. Benieuwd of jullie dat ook dachten.

Fntastic en Mytona hebben een eerste officiële gameplay trailer gelost voor The Day Before, een open world mmo die ons meeneemt naar een grimmige setting die ons meeneemt naar een post-pandemie periode waarin Amerika te maken krijgt met op mensenvlees beluste geïnfecteerden en overlevers die mekaar doden voor voedsel, wapens en vervoer. The Walking Dead meets I Am Legend, meets Days Gone, The Last of Us en The Division zeg maar.

In dit spel ontwaak je als speler in een wereld die je je niet meer herinnert. Hoog tijd om op zoek te gaan naar antwoorden en middelen om te overleven. Dit alles in een knappe spelwereld boordevol gevaar waar je achtergelaten voertuigen, winkels, huizen en wolkenkrabbers moet doorzoeken op zoek naar resources.

Gelukkige beschik je ook over wapens om het op te nemen tegen zombies en vijandige bendeleden.

De game zou nog dit jaar verschijnen op pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: