fbpx

Video toont wat je mag verwachten van New Pokémon Snap

Binnenkort komen de Pokémon-fans, en dat zijn er ongetwijfeld heel wat, weer aan hun trekken met een nieuwe game genaamd New Pokémon Snap.

Bandai Namco pakt dan ook uit met een nieuwe trailer die hen een overzicht biedt van wat ze allemaal mogen verwachten van deze game. Het gaat wel om een Japanse trailer maar laat dat de pret niet drukken.

In New Pokémon Snap, gebaseerd op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64, verken je woestijnen, jungles en nog veel meer terwijl je Pokémon fotografeert en tot nu toe onbekende gedragingen van Pokémon waarneemt.

Nog heel even geduld want New Pokémon Snap verschijnt op 30 april voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: