fbpx

Beluister hier het nieuwe Mortal Kombat Reboot Theme van Praga Khan

De die hard-fans herinneren zich ongetwijfeld de originele soundtrack waarin een nummer van een Belgische band, genaamd The Immortals, een hoofdrol had. Wel dat nummer, geschreven door, jawel Maurice Engelen en Olivier Adams van Praga Khan, heeft nu een remix gekregen.

The Immortals was eigenlijk een nevenproject van beide heren, maar het nummer werd pas echt een hit in 1995 toen hun nummer “Techno Syndrome (Mortal Kombat)” in de Mortal Kombat-film verscheen.

Maurice Engelen (Praga Khan) en Praga (Licious)

Voor de nieuwe Mortal Kombat-prent die er zit aan te komen werd het nummer, dat nu door het leven gaat als “Techno Syndrome 2021 (Mortal Kombat)”, herwerkt door Benjamin Wallfisch (IT, IT Chapter 2 en Blade Runner: 2049 met Hans Zimmer).

Zet tafels en stoelen dus even aan de kant en ga is lekker los op de beats van deze Belgische toppers!

Nieuwe versie

Oude versie

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d