fbpx

Assassin’s Creed Valhalla’s eerste uitbreiding Wrath of the Druids verschijnt 29 april

Mooi nieuws voor de fans van Ubisofts Assassin’s Creed Valhalla, waaronder ondergetekende, want we weten eindelijk wanneer de eerste expansion, genaamd Wrath of the Druids, verschijnt.

De eerste grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, Wrath of the Druids, is verkrijgbaar vanaf 29 april 2021.

In Wrath of the Druids reizen we af naar Ierland waar we de geheimen achter een eeuwenoude cult van druïdes ontrafelen.

Omgeven door Gaelische mythen en folklore, moeten we ons een weg zien te vechten door het Ierse landschap om macht te verzamelen onder de Gaelische koningen. De Wrath of the Druids-uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Hieronder ook een nieuwe trailer voor Ostara Festival, de eerste update van het nieuwe seizoen dat pas gelanceerd werd in Ravensthorpe en beschikbaar is tot 8 april.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: