fbpx

Square Enix nieuwste Life is Strange: True Colors verschijnt in september

Life Is Strange True Colors

Square-Enix heeft zonet tijdens de Square-Enix -livestream Life is Strange: True Colors aangekondigd. Dit nieuwste deel in de franchise wordt ontwikkeld door Deck Nine Games, de ontwikkelaar achter Life is Strange: Before the Storm.

Nieuw ten opzichte van de voorgaande Life is Strange games is dat Life is Strange: True Colors meteen verschijnt als een full game en niet in verschillende episodes.

Spelers kunnen het stadje Haven Springs verkennen als Alex Chen, die wordt gespeeld door opkomend talent Erika Mori, die tot leven werd gewekt door geavanceerde performance capture-technologie.

Alex verbergt al lange tijd haar ‘vloek’: de paranormale kracht van Empathy, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen – die ze ziet als vlammende, gekleurde aura’s – te ervaren, absorberen en manipuleren.

Wanneer haar broer bij een zogenaamd ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

Tijdens de show werd ook de Life is Strange Remastered Collection aangekondigd. Deze verzameling bevat geremasterde versies van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm, met verbeterde beelden en animaties. De verzameling verschijnt als onderdeel van de Ultimate Edition van Life is Strange: True Colors en, later dit jaar, als opzichzelfstaande editie.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, pc Steam, Windows Store en Google Stadia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Square Enix nieuwste Life is Strange: True Colors verschijnt in september'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: