fbpx

Next-gen versie Marvel’s Avengers en Operation: Hawkeye – Future Imperfect nu verkrijgbaar

Goesting om met je favoriete Marvel-superhelden in topvorm te spelen op je gloednieuwe spelconsole? Dat kan! Marvel’s Avengers is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Heb je de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game dan kan je zonder extra kosten upgraden naar de volledige next-gen-versie en je opgeslagen gegevens overzetten om je voortgang te behouden.

Daarnaast is de tweede post-launch-operation, Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, nu uit. Deze voegt een nieuwe speelbare superheld toe aan de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de boogschutter waar zelfs Robin Hood op jaloers is, of op zijn minst zou zijn als hij nog geleefd had natuurlijk.

Bezitters van de game op alle platformen kunnen nu gratis met Clint Barton en zijn unieke vaardigheden aan de slag. Naast een nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorlopende Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: