fbpx

Nieuwe Outriders gameplay en CGI-trailer tonen waarom ook jij deze game zal spelen

Outriders, dat je dus bij launch meteen gratis kan spelen, als je een Xbox Game Pass hebt, zou wel eens een van de kleppers van het voorjaar kunnen worden. Deze intense scifi coöp shooter heeft immers een aantal sterke troeven aan boord. Deze nieuwe gameplay trailer plaatst ze allemaal in de verf. Als daar maar geen spatten van komen…

Outriders neemt je mee op een reis van meer dan 30 uur doorheen de flora en fauna van een wilde en vijandige planeet waar je op zoek gaat naar de bron van een mysterieus signaal dat van ergens achter de horizon komt.

Tijdens die reis kun je je vaardigheden ontwikkelen om ongelooflijk sterk te worden. Zoek brute en gestoorde wapens en uitrustingen, pas ze aan met een breed scala aan mods die de gameplay ingrijpend veranderen, en gebruik een flexibel klassenbouwsysteem om je eigen unieke speelstijl te creëren.

En nu we toch bezig zijn serveren we jullie ook nog de gloednieuwe Outriders ‘Appreciate Power’ CGI-trailer die ons een blik gunt op de vijandige wereld van Enoch.

Outriders verschijnt op 1 april voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Store en GeForce NOW op pc en Google Stadia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: