fbpx

Nieuwe Hood: Outlaws & Legends gameplay trailer introduceert de Brawler-klasse

Fans van coöp games die zin hebben in een andere coöp ervaring, dan dat bij de meeste shooters deze dagen het geval is, die moeten zeker deze Hood: Outlaws & Legends gameplay trailer checken.

Hood: Outlaws and Legends, de multiplayer PvPvE heist game van Sumo Digital en Focus Home Interactive, pakt uit met de derde, van vier, gameplay-trailers voor elk van de vier speelbare klassen die bij de lancering is.

In deze game waar samenwerking de sleutel is tot succes, kan de samenstelling van je team meer dan ooit een invloed hebben op het resultaat van je acties. Na de Hunter en de Ranger maken we vandaag kennis met de Brawler. De Mystic zal dan weer voor volgende week zijn vermoeden we.

De Brawler ruilde zijn smidshamer in voor een strijdhamer en zwoer te strijden tegen de corruptie die zijn land teistert. De Brawler is een meester in melee-gevechten en blinkt uit in het verdedigen van, euhm, verdedigingslinies, het forceren van een doorbraak voor zijn bondgenoten en natuurlijk in teamgevechten.

Met zijn krachtige wapen deelt hij veel schade uit, en dit vooral aan groepjes tegenstanders. Hij kan met zijn strijdhamer zwaar uithalen en meerdere tegenstanders tegelijk dodelijk raken. Daarnaast kan hij aanvallen van bovenaf en ongewapende doelwitten onmiddellijk doden, of met zijn sprintaanval tegenstanders stunnen.

De Brawler kan ook open valhekken optillen voor bondgenoten wanneer gebieden zijn afgesloten, wat ideaal is om te ontsnappen aan gealarmeerde bewakers. Explosieve granaten brengen nog meer schade toe en kunnen een groep ridders uitschakelen, of een sluipschutter uitschakelen die zich in een kraaiennest verstopt.

Zijn ultieme vaardigheid, Wrath, roept de woede van de Brawler op om zijn fysieke krachten tot het uiterste te drijven, waardoor hij meer durability en stamina krijgt om vijanden te achtervolgen en te verslaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d