Square Enix onthult een cinematic trailer voor free-to-play Just Cause: Mobile

De Just Cause-reeks staat garant voor heel veel spektakel, bikkelharde actie, explosieve situaties, stunt- en vliegwerk, en zo kan ik nog even doorgaan. En dat alles komt natuurlijk het best tot zijn recht op een groot/groter scherm met alle grafische toeters en bellen. We zijn dan ook benieuwd hoe deze mobiele versie dit alles in beeld gaat brengen.

Just Cause: Mobile bevat de explosieve actie van het Just Cause-universum, maar dan in zakformaat, inclusief intense single- en multiplayer-ervaringen die grappling, zweefvliegen en het nodige schietwerk, en dit allemaal geserveerd via top-down gameplay.

Met in-game tussenfilmpjes en volledig ingesproken personages, kunnen spelers hun agent aanpassen en zich aansluiten bij de rangen van Firebrand, een speciale divisie binnen de geheime organisatie, genaamd The Agency.

Jouw missie luidt als volgt: stop een nieuwe huurlingengroep, genaamd Darkwater. Darkwater is een groep die bestaat uit ex-Black Hand-strijdkrachten uit het buitenland die nu een grote bedreiging vormen voor The Agency over de hele wereld. Als een nieuwe rekruut van Firebrand begint je eerste dag met een grote aanval op de basis waar je ternauwernood levend weet te ontsnappen.

Firebrand-leider Carmen Padrón geeft je de opdracht om de huurlingengroep Darkwater verder te onderzoeken en bondgenoten op te sporen die je bij je missie kunnen helpen, waaronder haar voormalige agentschapspartner Rico Rodriguez.

Just Cause: Mobile is in 2021 gratis beschikbaar op Android en iOS.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)