fbpx

Project Hitman Sniper Assassins aangekondigd voor iOS en Android

Fans van het betere sluip- en sniper-werk die komen met titels als Sniper Elite en Sniper Ghost Warrior meer dan aan hun trekken. Maar ook Hitman zelf weet als geen ander hoe hij met een sniper rifle moet omgaan. En daar lusten de fans wel pap van. Hoog tijd dus om ook deze Project Hitman Sniper Assassins aandacht te geven.

Square Enix Montréal, de studio achter Lara Croft GO, Hitman GO, Hitman Sniper en Deus Ex GO, heeft een gloednieuwe mobiele Hitman Sniper-game, genaamd Project Hitman Sniper Assassins, aangekondigd.

De nieuwe mobiele game zal een volledig origineel Hitman-verhaal bevatten, met nieuwe speelbare huurmoordenaars en gloednieuwe gameplay-functies. Een korte teaser-trailer voor het project werd onthuld op Square Enix Presents.

De game zou nog dit jaar verschijnen maar het is voorlopig nog even wachten op meer details.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d