fbpx

Square Enix en Luminous Productions onthullen Forspoken

Square-Enix is goed bezig mogen we zeggen. De studio kondigde gisteren tijdens een showcase een pak nieuwe games aan, en een daarvan is Forspoken.

Het hoofdpersonage van de game, Frey, wordt gespeeld door Ella Balinska, die vooral bekend is van haar hoofdrol in de film Charlie’s Angels uit 2019. Geen slechte keuze als je het ons vraagt, toch?

In Forspoken moet hoofdpersonage Frey een onbekende wereld verkennen en zware beproevingen ondergaan om het mysterie achter Athia te ontrafelen. Square Enix toonde ook teaser-beelden van de gameplay en de magische en gevaarlijke reis die spelers in Forspoken kunnen verwachten.

De game wordt gelijktijdig ontwikkeld voor de PS5 en pc en zal in 2022 verschijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: