fbpx

Nieuwe Scarlet Nexus-trailer bevestigt release op 25 juni

Fans van het betere actie-RPG genre overgoten met een Japans tintje, en dit alles in third-person, weten eindelijk wanneer ze aan de slag kunnen met Bandai Namco’s veelbelovende Scarlet Nexus.

Begin je avontuur met Yuito Sumeragi, een energieke rekruut uit een prestigieuze politieke familie, of Kasane Randall, de mysterieuze verkenner wiens kracht en vaardigheid grote bekendheid hebben verworven onder de OSF.

Omdat hun verschillende ervaringen met elkaar verweven zijn, onthul je het volledige verhaal en ontgrendel je alle mysteries van Scarlet Nexus die gevangen zitten tussen technologie en paranormale gaven.

In de nieuw trailer hieronder maken we kennis met Kasane en haar groepsleden, en krijgen we een teaser te zien over de in aantocht zijnde Scarlet Nexus-animatieserie.

De game is vanaf 25 juni 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (digitaal).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: