fbpx

“Dying Light 2 verschijnt nog in 2021”

Vorige week beloofde Techland, het team achter de ontwikkeling van Dying Light 2, dat het deze week met meer informatie over de game zou komen. Veel informatie viel er echter niet te rapen…

In onderstaande video claimt de studio dat er eigenlijk weinig nieuws te rapen valt, en dat we nog maar eens geduld moeten uitoefenen. Het enige wat misschien nog wat hoop oplevert is dat we het jaartal 2021 zien verschijnen in de video, wat dus misschien betekent dat de game alsnog dit jaar uitkomt. Maar ook dat is niet zeker…

De mededeling luidde als volgt: “Dying Light 2 is een enorm en complex project en we hebben meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan onze visie. Het team stopt zijn hart en ziel in Dying Light 2 dat jullie over een aantal maanden zullen spelen. We beloven snel klaar te zijn om met jullie over Dying Light 2 te praten.

Laat ons hopen dat het team zich deze keer wel aan zijn belofte zal houden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '“Dying Light 2 verschijnt nog in 2021”'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: