fbpx

Tomb Raider: Definitive Survival Trilogy is nu beschikbaar, tijdelijk aan knalprijs

Shadow of the Tomb Raider

Verwacht werd dat de officiële aankondiging vanavond zou plaatsvinden tijdens de eerste Square Enix Presents-stream. Maar de Tomb Raider: Definitive Survival Trilogy is nu al te koop in de PlayStation Store en Microsoft Store.

Het bestaan van deze collectie lekte eerder deze maand al uit via de Xbox Store. Deze Tomb Raider: Definitive Survival Trilogy bevat alle drie de Tomb Raider games uit de meest recente trilogie. Het gaat om Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015) en Shadow of the Tomb Raider (2018), , inclusief al de DLC die voor deze games is uitgekomen.

De compilatie kost normaal gezien €49,99, maar de komende 14 dagen staat de game in de Microsoft Store in de aanbieding voor maar €19,99 euro. Of deze promotie ook nog naar de PlayStation Store komt, is niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: