fbpx

The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC nu beschikbaar

De fans van het Elder Scrolls Online-universum mogen vanaf vandaag afscheid nemen van familie en vrienden. Met de release van ESO’s Flames of Ambition DLC is er immers weer een flink pak werk aan de winkel. Dus avonturiers, tijd om jullie gear en wapens te verzamelen en jullie mount van stal te halen.

Deze DLC bevat 2 epische, nieuwe dungeons en is de start van Gates of Oblivion, het jaarlange avontuur van 2021. In de DLC en de gratis patch voor het basisspel vinden spelers:

• Twee nieuwe dungeons: Black Drake Villa en The Cauldron
• De eerste delen van het verhaal in het jaarlange avontuur van 2021 – Gates of Oblivion
• Nieuwe beloningen, waaronder item sets, Achievements en items
• Een update van het Champion System en een verbeterd character sheet
• En nog veel meer!

Twee nieuwe dungeons: Black Drake Villa en The Cauldron

In Black Drake Villa werken spelers samen met de avontuurlijke Wood Elf-verkenner Eveli Sharp-Arrow en doorzoeken ze de verborgen archieven van een eens zo trots herenhuis dat nu de thuisbasis is van monsters en brandstichters. Spelers kunnen meer te weten komen over Black Drake Villa op de website van ESO.

In The Cauldron heeft de cultus van de Waking Flame de plaatselijke dorpsbewoners tot slaaf gemaakt en graaft nu sinistere ruïnes in een lang vergeten mijn. Met de hulp van de Dremora Lyranth zullen spelers zich een weg banen door Daedric-vijanden en sekteleden, de gevangenen bevrijden en een einde maken aan hun plannen. Spelers kunnen meer lezen over The Cauldron op de website van ESO.

Verbeterd Champion System, verbeterd Character Sheet en meer

Met het opnieuw ontworpen Champion-systeem kunnen spelers hun personages beter afstemmen op hun gekozen speelstijlen met behulp van drie bijgewerkte constellatiegroepen. De wijzigingen introduceren ook een champion bar, waardoor spelers maximaal vier krachtige passieve voordelen voor elk sterrenbeeld kunnen plaatsen.

Naast het nieuwe Champion System bevat Update 29 andere verbeteringen en fixes, waaronder een bijgewerkt character sheet met geavanceerde statistieken. Spelers zullen nu beter zien hoe veranderingen in hun personage (of het nu via Champion Points, vaardigheden, uitrusting of attributen is) van invloed zijn op hun efficiëntie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: