fbpx

Kijk vanavond om 18u naar Square Enix Presents voor meer info over nieuwe Life Is Strange en vele andere games

Vanavond om 18u00 zendt Square Enix hun eerste presentatie uit onder de noemer Square Enix Presents. Hierin komen we meer te weten over de nieuwe Life Is Strange, maar er staat nog heel wat meer lekkers op het programma.

Zo krijgen we nieuwe trailers en gameplay voorgeschoteld van deze games:

  • Outriders
  • Balan Wonderworld
  • Aankondigingen rond de 25e verjaardag van Tomb Raider
  • Marvel’s Avengers 
  • Just Cause Mobile
  • Nieuwe mobile game-aankondigingen
  • Games van Square Enix’ zusterbedrijf TAITO

Je kan de stream bekijken via onderstaande YouTube-video of via Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: