fbpx

Is er een Tomb Raider: Definitive Survival Trilogy op komst?

Shadow of the Tomb Raider

Met Shadow of the Tomb Raider werd de zogenaamde reboot trilogie in 2018 op prachtige wijze afgesloten. Heel wat fans pinkten dan ook een traantje weg dat dit verhaal van Lara Croft nu ten einde was.

Voor wie de trilogie nog niet gespeeld heeft, is er misschien wel goed nieuws te melden. Want op de Microsoft Store is voor een korte tijd de Tomb Raider: Definitive Survival Trilogy zichtbaar geweest. Het is niet bekend of deze game ook naar de PlayStation 5 of Xbox-consoles zou komen.

Deze onaangekondigde bundel zou alle drie de Tomb Raider games bevatten uit deze laatste trilogie, inclusief al de DLC die er voor is uitgekomen. Het gaat dus om Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015) en Shadow of the Tomb Raider (2018).

Deze bundel moet volgens de ondertussen offline gehaalde pagina op 18 maart verschijnen, dus ik verwacht ergens deze week een officieel persbericht van Square Enix in onze mailbox.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: