fbpx

Hardnekkige bug zorgt voor uitstel multiplayer Watch Dogs: Legion op PC

Watch Dogs Legion

Watch Dogs: Legion verscheen in oktober vorig jaar en miste toen bij launch zijn multiplayer. Ontwikkelaar en uitgever Ubisoft beloofde een tweetal weken geleden deze modus op 9 maart beschikbaar gesteld zou worden op alle consoles en PC. Nu blijkt dat ze deze belofte voor de PC-versie niet kunnen waarmaken.

In een Twitter-bericht bevestigt Ubisoft dat ze in de PC-versie een bug ontdekt hebben waarbij de game crasht wanneer er gebruik gemaakt wordt van ‘bepaalde videokaarten’. Ubisoft gaf niet mee over welke videokaarten het gaat en wanneer de online multiplayer dan wél zal verschijnen op PC.

De online multiplayer verschijnt wél gewoon op 9 maart voor alle consoles, al blijkt ook met die versie een probleem te zijn. Zo zo de game stoppen met werken wanneer je de mode Tactical OP zou spelen. Daarom zal deze mode pas op 23 maart toegevoegd worden. Tot slot hebben PlayStation-gamers ook tijdelijk beperkingen in de chat.

Het is jammer dat Ubisoft moet terugkomen op eerder gemaakte beloftes omtrent Watch Dogs: Legion. Zeker omdat de bevestiging van de datum een tweetal weken geleden maar werd gegeven. Maar ik vraag me af of deze game op dit moment nog veel gespeeld wordt en of er dus nog veel mensen zitten te wachten op de multiplayer…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d