fbpx

Gerucht: Binnenkort is het mogelijk om bluetooth headsets op je Switch aan te sluiten

Nintendo Switch

Een van de meest gevraagde features voor de Switch is ongetwijfeld de mogelijkheid om bluetooth headsets aan te sluiten op Nintendo’s hybride console. En daar zou wel eens snel verandering in kunnen komen.

Want in de nieuwste firmware-update voor de Switch zijn er lijnen code gevonden die erop wijzen dat de Japanse gamegigant bluetoothondersteuning zou gaan toevoegen. Er zit op dit moment al een bluetooth-chip in de console en de code zou de audiosupport toevoegen aan deze chip.

De code werd ontdekt door Twitter-gebruiker OatmealDome. Hij heeft al meermaals nieuwe features in broncode gevonden en vrijgegeven.

De kans bestaat natuurlijk ook dat Nintendo de firmware aan het voorbereiden is op de komst van een nieuwe Switch-console. Hier doen ook al heel wat geruchten de ronde waaronder het gebruik van een OLED-scherm en nieuwe upscale technieken om de beeldkwaliteit te verbeteren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: