fbpx

Outriders’ post-launch content bevat uitgebreide expansions en nieuwe verhalen

We gaan niet ontkennen dat de launch van Outriders nogal hobbelig was, maar we kunnen wel stellen dat People Can Fly zijn uiterste best gedaan heeft om de problemen snel op te lossen. Ondertussen schiet de game als een komeet de hoogte in, en krijgen spelers een heleboel in-game extra’s aangeboden om hen te bedanken voor hun geduld.

Ook wij zijn helemaal in de ban van deze geweldige game en hebben sowieso zin in meer content, en die krijgen we! Volgens Game director Bartek Kmita heeft het Outriders-universum dan ook heel wat verhalen te vertellen, en die willen wij graag horen denk ik dan bij mezelf.

Kmita vertelt erbij dat Outriders meer content zal ontvangen op basis van de feedback van fans, en dat People Can Fly veel ideeën en verhalen heeft die ze in toekomstige inhoud willen vertellen. Nog volgens de Game Director zal deze nieuwe inhoud “significante uitbreidingen en op zichzelf staande verhalen” bevatten.

Hij zegt daarover het volgende: “We hebben nooit gezegd dat we het spel na launch niet zouden ondersteunen,” zei Kmita. “Dit is geen games-as-a-service, maar als mensen het leuk vinden, dan zullen we zeker meer dingen doen in het Outriders-universum. We hebben zoveel meer verhalen te vertellen en veel ideeën die we willen onderzoeken die niet in de originele Game- en Season Passen zitten, dus we zijn blij om in de toekomst meer content te maken. Alles wat we zouden maken, zou de vorm hebben van aanzienlijke uitbreidingen met op zichzelf staande verhalen.

Het team achter Outriders heeft recent ook gezegd dat alle post-launch content die Outriders ontvangt, nieuwe elementen aan het spel zal toevoegen, in plaats van iets toe te voegen dat in het begin in de ervaring had moeten zitten, maar dat werd weggelaten voor ondersteuning na de lancering.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: