fbpx

Outriders-spelers krijgen compensatie voor dramatische launch

De launch van het langverwachte Outriders verliep allesbehalve vlekkeloos. De eerste dagen was het nagenoeg onmogelijk om in te loggen. Raakte je toch in de game, dan werd je er na een tijdje zonder pardon uitgegooid. Ontwikkelaar People Can Fly zorgde gelukkig wél voor een snelle fix waardoor we niet anders kunnen dan de game warm aanbevelen.

De grootste problemen zijn nu wel van de baan, al komt People Can Fly volgende week nog met een extra patch. Toch wil de ontwikkelaar zijn fans van het eerste uur en de gamers die bij launch de meeste problemen hebben een goedmakertje bezorgen.

Dit gaan ze doen door de Community Appreciation Package uit te delen aan iedereen die Outriders sinds launch heeft gespeeld. Dit pakket zal een lading Titanium, een Legendary-wapen en de toepasselijke Frustration-emote bevatten. Zowel het Legendary-wapen als het Titanium zal rekening houden met het level van je personage.

Start de game dus maar snel op en level maar lekker door, want iedereen die Outriders tussen 31 maart en 11 april gespeeld heeft, zal dit pakket in-game toegestuurd krijgen. Wanneer dat precies zal gebeuren, is niet meegegeven.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: