fbpx

Destroy All Humans! Remake komt in juni naar Nintendo Switch

Destroy All Humans

Er zijn zo van die games die je tijdens het spelen spontaan een glimlach op je gezicht toveren, en daar is Destroy All Humans er zeker eentje van. Binnenkort kunnen ook Switch-gamers aan de slag met de buitenaardse bad boy Crypto.

THQ Nordic laat weten dat Destroy All Humans! Remake op 29 juni naar Nintendo Switch komt.

De opzet van de game is simpel, vernietig alles en iedereen wat ook maar een beetje naar mensen (of koeien) ruikt en als je dan toch bezig bent, ga dan op zoek naar je maat die ergens in de buurt van Area 51 is neergestort. En denk er zeker aan om ook voldoende menselijke hersenen te verzamelen…

Dit alles met super coole buitenaardse wapens en krachten, pakken humor, de mogelijkheid om te transformeren in mensen zodat je ongezien de steden onveilig kan maken, speciale effecten en een pak coole extra’s om vrij te spelen. En dan hebben we het nog niet gehad over je coole UFO en de mogelijkheid om je skills te pimpen.

Leuk is ook dat Nintendo Switch-gamers kunnen rekenen op alle skins die op de andere platformen zijn verschenen, inclusief de Skin Pack DLC.

Hieronder alvast een buitenaards voorsmaakje.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d