fbpx

Milestone serveert ons een eerste gameplay trailer voor Hot Wheels Unleashed

Hot Wheels Unleashed

Geef maar toe dat ook jij in je jonge jaren wel eens met de Hot Wheels-racebanen en autootjes gespeeld hebt. Of dat je dat nadien ook met je kinderen gedaan hebt. Binnenkort kan je dat allemaal nog eens virtueel herbeleven in de game Hot Wheels Unleashed.

Gisterenavond pakten ontwikkelaar Milestone (RIDE 4, MXGP, TT Isle of Man en Monster Enegery Supercross) en speelgoedfabrikant Mattel met een showcase rond Hot Wheels Unleashed. Naast heel wat informatie over de game kregen we ook een eerste gameplay trailer te zien.

Kort samengevat komt het erop neer om de coolste voertuigen uit het Hot Wheels-universum te verzamelen, zelf je tracks in mekaar te steken en te delen met de community, en dan helemaal los te gaan op de racebanen. Een beetje zoals Trackmania eigenlijk bedenk ik me nu, wat natuurlijk dik in orde is.

Het ziet er alleszins best cool uit vind ik persoonlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: