fbpx

Geen vlekkenloze start voor Outriders

Outriders moet een van de kleppers van het voorjaar worden. Heel wat gamers popelen dan ook met Outriders aan de start te gaan, maar wanneer ze de poort naar Enoch willen openen, krijgen ze deze keihard in het gezicht geduwd.

Inderdaad heel wat gamers die met de game aan de slag willen klagen over diverse problemen. Zo zijn er sommigen die niet voorbij het opstartscherm raken, niet kunnen inloggen, geen internetverbinding kunnen maken of vastlopen op het authenticatiescherm. En dat wil je natuurlijk niet zelf aan den lijve ondervinden.

Het ziet er dus naar uit dat ontwikkelaar People Can Fly en uitgever Square Enix de populariteit van de game onderschat hebben, en de servers het aantal spelers niet aankunnen. Dat is toch wat we lezen op de officiële website. En dat net voor een lang weekend verdorie!

Maar geen nood, de studio’s zeggen dat ze op de hoogte zijn van het probleem en dat er met man en macht gewerkt wordt aan een oplossing. Dat laat Square Enix alvast weten op Reddit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d