fbpx

Graphics en visuals staan centraal in nieuwe Path of Exile 2 gameplay trailer

Grinding Gear Games heeft een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor Path of Exile 2. Met deze nieuwe trailer gunt de studio ons onder andere een blik op de verbeterde graphics en visuals.

Acht jaar na de release van het origineel is ontwikkelaar/publisher Grinding Gear Games dus zo goed als klaar om uit te pakken met een vervolg op hun free-to-play online dungeon-crawler.

Path of Exile 2 kan rekenen op een nieuwe, zeven acts tellende, verhaallijn naast de reeds beschikbare Path of Exile 1-campagne. Bovendien leiden zowel de oude als de nieuwe verhaallijn tot hetzelfde gedeelde Atlas-endgame.

Path of Exile 2 behoudt eveneens alle reeds verschenen DLC en expansions die voor het origineel verschenen. Het vervolg komt wel met een aantal nieuwigheden en verbeteringen waaronder een nieuw skill-systeem, een verbeterde grafische engine en klassen.

Volgens het team zal Path of Exile 2 een enorm verbeterde engine voor graphics en physics, aangevuld met 19 nieuwe Ascendancy-klassen. Deze characters bestaan uit een nieuwe set Exiles die in dezelfde klasse-archetypen vallen als in het origineel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: