fbpx

Release van Guilty Gear: Strive schuift twee maanden achteruit

Het is best logisch dat de laatste maanden heel wat games hun initiële releasedatum niet halen. Door de wereldwijde coronapandemie is het een pak moeilijker om games afgewerkt te krijgen omdat ontwikkelaars van thuis uit moeten worden.

Vandaag moeten we helaas nog een game toevoegen aan de lijst met uitgestelde releases. Dit keer gaat het om de fighting-game Guilty Gear: Strive.

Vorige week konden we jullie nog een nieuw personage laten zien die deel zal uitmaken van het uitgebreide roster. Nu maakte Bandai Namco bekend dat ze de ontwikkelaars van Arc System Works twee maanden extra de tijd geven om bepaalde aspecten van de game, zoals de online lobby’s en server stabiliteit, op punt te krijgen.

Concreet wil dit zeggen dat Guilty Gear: Strive niet op 9 april, maar op 11 juni zal verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: