fbpx

Maker van SSX-serie werkt aan nieuwe snowboardgame

Het lijkt wel alsof de gebeden van Ardtieboy in onze tweede Pragalicious Podcast aanhoord werden. Of toch tot op een bepaald niveau. Hij zou namelijk héél graag een nieuwe SSX-game zien verschijnen en nu heeft de maker van deze games bevestigd dat hij aan een nieuwe snowboard-game werkt.

In een interview met Laptop bevestigde Steve Rechtschnaffer dat zijn studio aan een free-to-play snowboardgame werkt. Hij vertelt er meteen bij dat het niet gaat om een spirituele opvolger gaat, maar dat ze wel hetzelfde arcadegevoel willen benaderen.

De game krijgt de naam Project Gravity mee en zal de focus leggen op de toegankelijkheid van de sport. Geen ingewikkelde controls, maar een fijne game om samen met je vrienden te spelen. Daarnaast moet de game ook de mogelijkheid krijgen om zelf je afdalingen te pimpen in een course creator.

Een releasedatum heeft de game nog niet, dus voorlopig kunnen we alleen maar rustig afwachten tot er meer informatie vrijgegeven wordt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: