fbpx

Vecht vanaf morgen als Pyra/Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 in Super Smash Bros. Ultimate

Het vechtersroster vvan Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch blijft gestaag groeien. Vanaf morgen doet ook de legendarische Aegis uit Xenoblade Chronicles 2 mee, samen met haar vurige en flitsende persoonlijkheden.

Pyra en Mythra zijn technisch gezien één vechter, je kan tijdens gevechten tussen de twee wisselen wanneer je maar wil. Pyra is gespecialiseerd in krachtige aanvallen, terwijl Mythra excelleert in snelheid. Dit zorgt voor een ongekende variatie.

Pyra/Mythra is onderdeel van de DLC Challenger Pack 9, waarin ook een nieuw level en verschillende muzieknummers uit Xenoblade Chronicles 2 inzitten. In onderstaande video zie je hoe Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros. Ultimate, de nieuwe vechter demonstreert. In deze video zie je ook het nieuwe level dat de naam Wolkenzee van Alrest mee kreeg.

Het Challenger Pack 9 is onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2. Deze is verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor 29,99 en bevat ook Min Min uit ARLS, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit de Final Fantasy VII-serie en twee nog aan te kondigen vechters. Je kan ook het Challenger Pack 9 los kopen voor €5,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: