Sniper Ghost Warrior Contracts 2 komt op 4 juni naar PS5 en Xbox Series X/S

Naast de Sniper Elite-reeks is er nog een gameserie de sniperfans onder ons kan bekoren, en dan heb ik het niet op Call of Duty voor de goede orde. Die andere reeks is Sniper Ghost Warrior en die heeft eindelijk een releasedatum te pakken.

Ontwikkelaar CI Games gunt ons vandaag een eerste blik op Sniper Ghost Warrior Contracts 2 met een fonkelnieuwe gameplay video. Als sniper-huurmoordenaar Raven kunnen we gebruik maken van een authentieke uitrusting en wapens in grootschalige sandbox-omgevingen, waar we doelwitten op verschillende manieren kunnen opsporen en elimineren.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 verschijnt op 4 juni 2021 voor PS5, PS4, Xbox SeriesX/S, Xbox One en pc.

We kunnen rekenen op onderstaande features:

– 1000m+ extreme-range-sniping
– Een dramatische single-player-campaign die speelt in het hedendaagse Midden-Oosten, met 5 gevarieerde sandbox-maps vol volledige toegankelijke, interactieve locaties die spelers naar eigen inzicht kunnen benutten
– Next-level-realisme met authentieke gadgets en aanpasbare wapens voor elke speelstijl
– Herspeelbare missies die op verschillende manieren voltooid kunnen worden, met speciale beloningen voor het behalen van alle doelstellingen
– Slimmere vijanden met betere tactieken
– Next-gen-features, waaronder kortere laadtijden en verbeterde beelden met 4k-resolutie zetten een nieuwe standaard voor de fraaist ogende Sniper Ghost Warrior-game tot nu toe
– Intelligentere vijanden met verbeterde tactieken

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)