fbpx

Pragalicious Podcast #002 | Blizzconline, driftproblemen & liefde voor Killzone, Zelda en Tony Hawk

En we zijn terug! Of wat had je gedacht…
In deze tweede aflevering van de Pragalicious Podcast schuiven Lazlo en Ard mee aan onze digitale tafel. We hebben het over de belangrijkste aankondigingen van Blizzcon en geven een antwoord op een prangende lezersvraag. Verder discussiëren we over de kwaliteit van onze controllers én tonen we liefde voor Zelda, Killzone, snowboarders en Tony Hawk.

Smakelijk!

Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.

Je kan de podcast beluisteren via onderstaande player of volgende kanalen:

➤ Spotify
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn
➤ YouTube

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: