fbpx

Maak kennis met I-No, het vijftiende personage van Guilty Gear: Strive

Bandai Namco heeft het vijftiende en laatste personage bekend gemaakt waarmee de fighting game Guilty Gear: Strive zal lanceren.

Nadat I-No haar wegen gescheiden waren met That Man en Raven zet ze haar avontuur verder met Marlene, haar elektrische gitaar, waarmee ze zowel krachtige geluidsgolven kan produceren als haar vijanden tegen de grond kan slaan. Je kan haar aan het werk zien in onderstaande flitsende trailer.

Guilty Gear: Strive verschijnt op 9 april 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. Gamers die de Deluxe en Ultimate Edition aanschaffen krijgen vanaf 6 april al toegang tot de game. Al kunnen ze dan enkel de proloog van de Story Mode spelen.

Wie de PlayStation 4-versie koopt, krijgt ook een gratis upgrade naar de next-gen versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: