fbpx

Assassin’s Creed Valhalla heeft Black Flag-DLC

Assassin’s Creed Black Flag, je weet wel die met het piratenthema, blijft voor mij nog steeds de beste Assassin’s Creed uit de ‘oude’ reeks. Valhalla blijft dan weer mijn favoriet uit de recente reeks, omdat ik grote fan ben van alles wat met Vikings te maken heeft. Het goede nieuws nu is dat er een kruisbestuiving is tussen Black Flag en Valhalla.

Cool aan Black Flag was dat je voor het eerst met je schip de zee op kon en zeeslagen kon uitvechten. Daarbovenop kon je vijandelijke forten aanvallen vanop zee en vooral je schip pimpen. De lijn werd doorgetrokken in Origins en Odyssey, en iets hertekend in Valhalla.

In Valhalla heb je namelijk raids waarbij je kloosters en dorpen gelegen aan de ontelbare rivieren die Engeland rijk is kan aanvallen en plunderen. De meest recente gratis update River Raids voegt daar nog een flinke portie raids aan toe. Aangevuld met mogelijkheden om je crew uit te bouwen en je schip te pimpen.

Zo kan je momenteel rewards scoren die gelinkt zijn aan de Jackdaw. De Jack wie? Voor zij die het zouden vergeten zijn, de Jackdaw was het piratenschip waarmee je de zee optrok in Black Flag. Momenteel kan je in Valhalla bij het volbrengen van succesvolle raids rewards scoren waaronder de voor- en achterboeg, het zwarte zeil en andere Jackdaw-items. Zo kan je jouw vikingschip dus helemaal pimpen met een flinke brok nostalgie.

Leuk voor de fans denken wij dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d