fbpx

Belgische game Hubris VR verschijnt deze herfst op zowat alle VR-platformen

We hebben jullie de laatste weken al een paar leuke Belgische games kunnen voorschotelen en vandaag doen we daar nog eentje bij. Want het Antwerpse Cyborn heeft vandaag bekend gemaakt dat hun game Hubris VR deze herfst op de markt komt.

Hubris VR is een sci-fi action-adventure game die volledig in VR gespeeld wordt. De game is gebouwd met behulp van de Unreal Engine en dat merk je meteen aan de kwaliteit van de graphics.

In Hubris VR speel je een rekruut van de OOO die naar het Twin Planet systeem wordt gestuurd om daar op zoek te gaan naar een vermiste agent. Tijdens je avontuur zal je kennis maken met de ongerepte natuur die groeit op deze planeten en zal je jezelf al zwemmend, lopend, schietend een weg moeten banen door deze gure omgeving.

Maar dat is niet alles. Je zal jezelf ook moeten verdedigen tegen de wilde dieren in de omgeving, maar ook tegen de vijanden van OOO. Tot slot kan je ook je eigen wapens in elkaar knutselen met materialen die je onderweg tegenkomt én je zal achter het stuur van verschillende voertuigen kunnen kruipen.

Vandaag werd een splinternieuwe trailer vrijgegeven waarin je een goed beeld krijgt van wat je mag verwachten van deze eerste episode van Hubris. En je mag ervan op aan dat wij deze Belgische game uiteraard op de voet blijven volgen!

Hubris VR verschijnt deze herfst op de VR-platformen van Oculus, Steam én PlayStation VR.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: