fbpx

Content-update en gratis demo voor Immortals of Aveum nu beschikbaar

Immortals of Aveum

In zijn review had Auron al laten verstaan dat hij zich zwaar geamuseerd heeft met Immortals of Aveum. Ik was dan ook een tikkeltje jaloers dat hij de game kon reviewen. Nu kan ik gelukkig zelf al eens proeven van Immortals, en dat zonder dat het me iets kost.

Check eerst even Aurons review, dan ben je helemaal mee.

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben vandaag ‘The Echollector’-update (1.0.6.0) voor Immortals of Aveum uitgebracht.

Om dit te vieren, is er nu een gratis proefversie beschikbaar voor zowel PlayStation 5 als Xbox Series X|S en een pc-demo voor Steam. Aangezien dit de grootste update is tot op heden, is de game nu tijdelijk met 50% korting verkrijgbaar voor alle platformen. Dit is het moment voor spelers om zich in de wereld van Aveum te storten.

The Echollector-update bevat niet alleen gloednieuwe endgame-content, maar ook een overvloed aan prestatieverbeteringen, quality-of-life-wijzigingen en gamemodi zoals het langverwachte New Game+ en de uitdagende Grand Magnus Difficulty. Spelers kunnen uitkijken naar zowel een nieuw voortgangspad met vier zogeheten Shatterfanes als een gloednieuwe boss fight.

Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in Immortals of Aveum kunnen verwachten:

 • Endgame-content – De content-update maakt spelers klaar voor het vervolg van Jaks avontuur, waarbij hij Aveum zuivert van corrupte Shatterfanes en ervoor zorgt dat een magisch bouwwerk genaamd The Echollector geen kracht van The Path meer aftapt:
  • Voltooi 4 nieuwe Shatterfanes. Spelers die de eerste drie Fanes voltooien, ontgrendelen een pad naar de laatste boss fight met The Echollector.
  • Krijg toegang tot nieuwe uitrustingen, waaronder een Legendary Green Sigil.
  • Ontdek een nieuw achtergrondverhaal over The Echollector, een oud Arysteaans wezen.
 • New Game+ – Een optie voor spelers om de game opnieuw te spelen met behoud van belangrijke unlocks:
  • Spelers kunnen hun epische en legendarische uitrusting upgraden naar een hoger level met de Forge in NG+.
  • Uitgebalanceerde vijandelijke health, schade en vaardigheden.
  • Jak neemt de meeste spreuken en vaardigheden mee die tijdens een eerdere game zijn vrijgespeeld.
  • Aanpassingen in XP en currency die spelers verdienen tijdens het spelen.
 • Grand Magnus Difficulty – Een nieuwe moeilijkheidsgraad die spelers de meest uitdagende versie van Immortals of Aveum tot nu toe biedt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d