fbpx

Roguelike Ravenswatch krijgt matchmaking en nieuw personage in grote update

Nacon laat weten dat er nu een nieuwe, grote update verkrijgbaar is voor Ravenswatch. Wie speelt in vroegtijdige toegang kan nu aan de slag met een nieuwe held, en makkelijker teamgenoten vinden.

Sun Wukong, de beroemde Monkey King uit de Chinese literatuur, is toegevoegd aan de lijst gevallen helden om mee te spelen in Ravenswatch. Deze ondeugende krijger is gewapend met zijn legendarische staf en introduceert nieuwe game-mechanics, zoals een houdingensysteem en pareertechniek.

De update levert ook een nieuwe, veelgevraagde feature: matchmaking. Met slechts een paar klikken kunnen online-spelers nu hun krachten bundelen met andere spelers van over de hele wereld, waarbij de selectie van partners is gebaseerd op het gekozen moeilijkheidsniveau.

De moeilijkheidsniveaus zijn ook herzien, waarbij de voormalige Nightmare-levels zijn gegroepeerd in 5 hoofdstages, zodat spelers die het nieuwe matchmakingsysteem gebruiken zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Naast al deze nieuwe features, zijn de manieren waarop vijanden en uitdagingen worden afgestemd op het aantal spelers nu ook beter gebalanceerd. Daarnaast zijn, volgend uit de nauwe samenwerking tussen studio en speler-community, diverse correcties doorgevoerd.

Tenslotte is Ravenswatch met 10% korting verkrijgbaar tot 21 november.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d