fbpx

Larian Studios lanceert begin volgend jaar fysieke Deluxe Edition van Baldur’s Gate 3

Baldur's Gate 3

Goed nieuws voor de verzamelaars van fysieke items. Het razendpopulaire Baldur’s Gate 3 zal begin volgend jaar een fysieke release krijgen in de vorm van een Deluxe Edition. En daar zitten heel wat coole dingen bij!

Baldur’s Gate 3 van Belgische ontwikkelaar Larian Studios heeft intussen heel de wereld veroverd. Vorige week was het nog de grote winnaar op de Golden Joystick Awards en deze week sleep het maar liefst acht nominaties binnen voor The Game Awards waaronder voor Game of the Year. Ook voor de fans is er goed nieuws want begin volgend jaar lanceert de studio een fysieke editie van de game. Deze Deluxe Edition omvat naast de game heel wat extra’s die we hier even opsommen:

  • Original Game Soundtrack op 3 CD’s
  • Een dubbelzijdige map
  • 32 stickers
  • 2 patches
  • Mind Flayer Poster
  • Game Box
  • In-Game DLC
  • Digital Bonus Content

De Deluxe Edition zal zowel verkrijgbaar zijn voor PlayStation 5 (2 discs), Xbox Series X|S (3 discs) en pc (disc + digitale key voor Steam) voor een meer dan schappelijke prijs van € 79,99. Pre-orderen kan via deze link. De verzending zal gebeuren tijdens het eerste kwartaal van 2024.

Baldur’s Gate 3 verscheen op 3 augustus 2023 voor pc. Een maand later, op 6 september, verscheen de game voor PlayStation 5. De Xbox Series X|S-versie van de game zal dit jaar nog verschijnen. De exacte releasedatum zal tijdens The Game Awards bekendgemaakt worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d