fbpx

Kom in de kerstsfeer met nieuwe DLC voor Lake

Lake, een cosy game waarin Meredith Weiss terugkeert naar haar geboortedorp Providence Oaks in Oregon. Een dorp omringd met bossen, dus genoeg bomen om te versieren, dacht ontwikkelaar Gamious.

In deze DLC keren we nogmaals terug naar Providence Oaks in Oregon waar de straten bezaaid liggen met een dikke laag sneeuw. Het personage waarmee we spelen in deze uitbreiding is Thomas Weiss, de vader van Meredith en postbode in het dorp.

De Season’s Greetings DLC speelt zich af in 1985. Dat is één jaar voor de tijdsperiode van de originele game. Je krijgt meer inzicht in de familie Weiss en de band tussen Thomas en Meredith. Naast het beter leren kennen van de familie, introduceert de ontwikkelaar ook 5 nieuwe personages met ieder hun unieke verhaallijn.

De DLC is reeds beschikbaar voor 9,99 EUR.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d