fbpx

Marvel’s What If…? Seizoen 2 vanaf 22 december te bekijken op Disney+

Dat het niveau bij Marvel en Disney op gebied van films en series de laatste tijd ondermaats verliep is nog zacht uitgedrukt. Toch mogen we ons opmaken voor iets bijzonders, want vanaf 22 december kunnen we het tweede seizoen zien van Marvel’s What If…?

Wie het eerste seizoen heeft gezien van Marvel’s What If…? weet waar hij/zij zich aan mag verwachten. Alle bekende helden van het Marvel universum geraken in situaties verwikkelt die we nog niet eerder zagen. Zo zal dit ook in het tweede seizoen gebeuren.

Het tweede seizoen zal bestaan uit negen afleveringen en de eerste zal te zien zijn vanaf 22 december via Disney+. Elke dag mogen we een nieuwe aflevering verwachten.

Via onderstaande trailer zien we al een tip van de sluier, welke Marvelhelden in buitengewone situaties zullen terechtkomen. Zo zien we Ant-Man, Rocket Raccoon en Scarlet Witch al in actie.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d