fbpx

Leagues IV: Trailblazer Reloaded – Old School RuneScape nu beschikbaar

Leagues IV: Trailblazer Reloaded - Old School RuneScape nu beschikbaar

Old School RuneScape heeft vandaag de terugkeer van de tijdelijke, competitieve gamemodus Leagues aangekondigd. Leagues IV: Trailblazer Reloaded is de opvolger van Leagues III: Shattered Relics. 

Trailblazer Reloaded geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen weg te banen door hun favoriete regio’s, waarbij ze profiteren van verhoogde XP en nieuwe relikwieën die krachtige, nieuwe effecten en vaardigheden met zich meebrengen. 

Leagues werd voor het eerst geïntroduceerd in 2019 en stelt spelers in staat Old School RuneScape op een geheel nieuwe manier te ervaren. Spelers beginnen helemaal opnieuw als Ironman in een alternatieve versie van Gielinor. Vervolgens voltooien ze taken in een race tegen de klok om zo snel mogelijk in level omhoog te gaan, waarmee ze waardevolle beloningen kunnen verdienen.

Spelers kunnen tot 10 januari 2024 kiezen welke taken en gebieden ze willen ontgrendelen in deze tijdelijke gamemodus. Deze keuzevrijheid betekent dat spelers voor zichzelf het optimale pad naar de overwinning moeten bepalen om een felbegeerde plaats op het Trailblazer Reloaded Leaderboard te verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d