fbpx

Herbekijk: Pragalicious LIVE 007 | 01/11/2023

Pragalicious LIVE 007

In aflevering zeven alweer van Pragalicious LIVE keuvelen auron_sagara en MrRolfson over wat er de voorbije week gebeurd is in de wondere wereld van gaming.

Ze hebben het uitgebreid over het fantastische Alan Wake 2, de discutabele PSVR2-game Tennis On-Court, de opvolger van de Nintendo Switch, Counter-Strike 2 en nog veel meer.


Abonneer je op ons Twitch en YouTube-kanaal en zet je meldingen aan. Zo kan jij altijd live meekijken en luisteren hoe de crew de voorbije gamesweek fileert. En uiteraard horen we ook graag jouw mening, dus laat van je horen in de chat!

Kan je er niet live bij zijn? Geen enkel probleem, dan kan je altijd onze afleveringen herbekijken en herbeluisteren via YouTube of via Spotify!
Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d